Flitigt värre!

Såhär ligger min lilla plutt nästan alltid och sover. ^^, Dock oftast under plattan!

Jag känner mig flitig! Suttit och hållit på med ett ekologiarbete i några timmar, om isbjörnen. För den som vill veta ... ;) Nu har jag precis påbörjat mitt arbete inom SO, som är en jämförelse mellan Sverige och ett u-land. Jag kan lova er, jag hoppar utav glädje! Fast det är faktiskt ganska så intressant! :) Båda ska vara inlämnat på fredag, så bara att hålla fullt tempo! Det får gåååå.

Nu ska jag sluta tråka ut er om alla mina wunderbara läxor in i minsta detalj!
Puss!

Bloglovin!

Följ mig gärna genom bloglovin! Så ni inte missar när jag uppdaterar! ;)
Klicka hääääär för det!

Jag vill ha riktig vår!

Jag vill ha riktigt vår nu! Inte någon vår som luras, som nu exempel, snö liksom. Det är väl inte till våren?


Annars då? Nationella i spanska på fredag, ska göra om mitt riktigt misslyckade spanska prov på onsdag, en inlämningsuppgift i no, som egentligen skulle varit inlämnad förra veckan, men vi lyckades skjuta på den. Muntlig redovisning i tal imorgon, yeeey, plus en so inlämning som ska vara inlämnad på fredag. Japp min vecka är fulländad med läxor. Härligt detta ...

Men, inget att deppa för, det kommer bli bättre! Snart är det påsklov! :D

Another ...

Ytterligare än "fågel-bild". ;)
Nu ska jag snart börja packa, för jag åker med Moa ut till landet i helgen. ;) Mysigt värre liksom. Ska fota massor! Speciellt porträtt. :)

Fly little bird.

Ett litet bildprojekt jag fotade igår.


Kommer hem sent idag, vilket då betyder att detta är ett förinställt inlägg. ;) Men för att bloggen inte ska stå tom tyckte jag det var bättre att göra såhär! :)

Smoothie.

Mums ...

Fy så gott med hallon smoothie just nu, synd att jag inte har några hallon. :(

Funderar!

Jag funderar på att göra en ny design till bloggen ... Tycker den jag har nu är ganska så tråkig, ganska enkel och stilren men fortfarande väldigt tråkig. Så då funderar jag på att verkligen göra helt nytt gällande design, om jag självklart inte får någon knäpp i skallen och fortsätter på mitt vanliga spår ... ;)
Men vi får se ...

I wanna travel the world!

Ett utav alla mina dröm resemål är till USA, och då New York eller Los Angeles, tror jag. Såklart har jag många fler, och skulle jag nämna alla skulle det antagligen ta ett tag ...
Men några är: Indien, Nya Zeeland, Australien, Thailand, Japan, Norge och Storbritannien. Jag vet att jag antaligen aldrig kommer få besöka ens hälften, men drömma får man väl ... ?

Just Saturday!

Ja, vet inte om jag ska tycka om bilden eller inte ...


Av allt jag ville få gjort idag, har endast två saker blivit avcheckade från min lilla "To do list". Får väl fortsätta imorgon och skämmas lite över att jag aldrig gör sådant jag säger att jag ska göra ...

Simba.

Jag försökte på mig något nytt häromdan, inom redigering alltså. ;)
Blev väl sådär halvt lyckat ...

Äntligen lördag! Så bara för det ska jag endast vara hemma hela dagen och ha det mys. Har inte haft en enda lugn dag på hela veckan. Så lördag är nu utropad till Mys lördag! Förutom att jag ska städa rummet, fixa lite läxor och annat nödvändigt.

View.


En liten vy över Gamla Stan.

Bloggandet går seeegt, men det ska gå! Ska försöka ta tag i allt nu igen, ska bara försöka hinna med livet mellan alla nationella prov, vanliga prov, inlämningsuppgifter och läxor. Skolan är inte precis rolig för tillfället. Längtar verkligen till nästa lov. Men det dröjer ungefär en månad, det får gå! ;)
Nu ska jag titta på lite Kyle XY.

Jar of hearts.

...